Belépés

MAHLE Compressors Hungary Kft.

MAHLE Compressors Hungary Kft. 2660. Balassagyarmat, Déli Iparterület, Szügyi út
Tel.: +3635/502-100 Fax: +36 35/502-104

Kalász Edina, ügyvezetői asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 MAHLE Home

Korábban DELPHI, ma MAHLE eredeti gyári berendezések és a háttérpiac számára gyártott mobil elektronikai és közlekedési rendszerek – köztük erőátviteli és biztonsági berendezések, termikus rendszerek, ellenőrző és biztonsági rendszerek, elektromos/elektronikai berendezések, beépített szórakoztató és gépjármű kommunikációs technológiák – vezető beszállítója.

A balassagyarmati MAHLE üzem 14.000 m2 –en 2000-ben létesült azzal a céllal, hogy a gépjárműipart a légkondicionálókhoz szükséges kompresszorokkal szolgálja ki. A balassagyarmati vállalat a MAHLE kompresszorgyártó részlegei között a világon a legújabb, mely az anyavállalat „lean” gyártást preferáló szellemisége jegyében működik. A cég 2002 óta dolgozik teljes üzemben. Ügyfelei között számos európai gépjárműgyártót találunk. A balassagyarmati üzem terméke, a kompresszor a légkondicionáló rendszerek legfontosabb egysége. Ez felelős a rendszerben a hűtőanyag megfelelő keringetéséért és a folyadék összesűrítéséért annak érdekében, hogy hőmérsékletét a környezeti hőmérséklet felé emelve hőt lehessen elvonni a rendszerből. Ezeket a feladatokat nagyon különböző kompressziós sebességek és környezeti viszonyok között is megfelelően kell, hogy ellássa. Ugyanakkor tervezésekor a szigorú zajkibocsátási határokra és a tartósság iránti elvárásokra is figyelemmel kell lenni.

Termékek, szolgáltatások

Légkondicionáló berendezések klímakompresszora

delphi

delphi

Technológiák

  • Forgácsolás
  • Összeszerelés
  • Felületkezelés
delphi
delphidelphi