Belépés

FHdevelopment Kft

 

Cím: 1121 Budapest Rege utca 8 mszf. 5
Tel.: +36-1-392-2772 
Fax.: +36-1-392-2772 
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Az FH Development Kft. küldetése a hazai kis-, és középvállalkozások fejlesztési projektjeinek támogatása anyagi és szellemi erőforrások felkutatásával és elérhetővé tételével, hozzájárulva ezzel az európai szinten is versenyképes magyar vállalkozói réteg kialakulásához. Fiatal, de szakmailag megalapozott vállalkozásként munkánkat dinamikusan, az egyedi ügyféligényekre tekintettel végezzük. Célunk, hogy a Közép-Magyarország régió egyik meghatározó szereplőjévé válva, több fejlesztési projekten átívelő, stabil ügyfélkapcsolatokat alakítsunk ki partnereinkkel, ezáltal biztosítva számukra a kiszámítható és megtérülő fejlesztések folyamatosságát. 

Üzleti tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk a vállalat társadalmi felelősségvállalására (CSR). Önkéntesen vállalt szociális és környezeti szempontokat érvényesítünk mind munkavállalóinkkal mind partnereinkkel szemben, valamint olyan projekteket támogatunk, amelyek a leszakadó társadalmi rétegek felzárkózását segítik, vagy életkörülményeiket javítják. Hiszünk abban, hogy vállalkozói lét nem ad felmentést az embertársaink iránt érzett felelősség alól.