Belépés

APNB KUTATÓ, FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT

8900 Zalaegerszeg, Gólyadombi u. 3.
Tel.: +36 92/315-394 Fax: +36 92/315-394

Dr. Háry András, ügyvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 30/6500-863

 APNB

Vállalkozásunk 2003-ban azzal a szándékkal jött létre, hogy általa elősegítsük ügyfeleink fejlődését a szervezeti tudás gyarapításán keresztül. Tevékenységünk során operatív segítséget kívánunk adni partnereinknek.

Küldetésünk: Céljainkat innovatív ipar- és üzletfejlesztő, a vállalkozások versenyképességét erősítő, tudástranszferen alapuló tevékenységünkkel kívánjuk elérni, amely az általunk nyújtott értékarányos szolgáltatásokra épül. 

Az elmúlt 8 év következetes szolgáltatási portfólió fejlesztési tevékenysége nyomán, az APNB Kft. működési körében 2011 végére összeálltak azok a partnerek, alrendszerek, mechanizmusok, amelyek már alkalmasak a helyi gazdaságfejlesztésben begyűrűző, technológiatranszferen alapuló tényleges kutatási-fejlesztési projektek működtetésére.

Az APNB Kft. részt vett a Pannon Elektronikai Klaszter Pannon Mechatronikai Klaszterré való átalakításában, új alapra helyezve ezzel a gépiparban létrehozott hálózatalapú együttműködést.

Az elmúlt időszakban kifejezetten nagy hangsúlyt fektettünk a Kiválósági Menedzsment szakterületére. Ezt nemcsak a másoknak nyújtott ilyen jellegű szolgáltatások tekintetében kell érteni, de így fontos tapasztalatokat szereztünk a „Research & Development Excellence” területén.

Mindezek alapján az APNB Kft. számára megnyílt a „technológiai rendszerintegrátori” pozíció kiépítésének útja, amely a Kft. 2012-2016 közötti stratégiájának központi eleme.

APNB

APNB

Szolgáltatások

Szolgáltatási portfóliónk egyrészről az Európai Üzleti Kiválósági Modellre építve a vállalkozási, szolgáltatási és oktatási szektor üzleti fejlesztését célozza meg hazai és európai célterületen.

Másrészről cégünk a gazdasági szereplők közötti rendszerintegrátori szerep elfoglalásával próbál hozzájárulni a regionális gazdaságfejlesztéshez, a kiválósági alapelvekkel összhangban kidolgozott gazdaságfejlesztő módszereken keresztül. Szerepet vállalunk a helyi fejlesztések ösztönzésében, az ipari kis- és középvállalkozások összefogásában és a különböző kutatás- fejlesztési programok menedzselésében.

APNB
APNBAPNB