Belépés

Konita Szolgáltató Bt.

Konita Szolgáltató Bt. 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 37-39. Telefon/fax: 32/458-189 Mobil: 30/265-3958 www.uzletiajanlatok.hu

Koruhely Tamás ügyvezető, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 konita

A Konita Szolgáltató Bt. fő profilja 2002. óta a vállalkozás- és üzletfejlesztés. A kezdeti pályázatkészítési, projektmenedzselési és oktatási profil mellett az elmúlt években fokozatosan főtevékenységgé lépett elő online üzletfejlesztési tevékenységünk.

2006. óta működtetjük saját fejlesztésű, vállalkozások közötti kereskedelmi portálunkat, az Üzleti Ajánlatok.hu-t. Segítségével a termelők (gyártók), nagykereskedők és disztribútorok új piacokon népszerűsíthetik termékeiket és szolgáltatásaikat. Portálunkon a vállalkozás ajánlatok formájában bemutathatja, mit kínál eladásra, és a vállalkozásról is nyújthat információt. Az úgynevezett B2B (business-to-business) piactér megkönnyíti, felgyorsítja a vevők és az eladók közötti kommunikációt és együttműködést, ezzel erősítve a nemzetek közötti dinamikus és hatékony kereskedelmet. Az Üzleti Ajánlatok.hu-t ma csaknem 17.000 regisztrált KKV használja rendszeresen Magyarországon, Szlovákiában és Romániában.

konita

konita

Szolgáltatások

Az Üzleti Ajánlatok.hu szolgáltatásaival együtt teljes körű, testre szabott Internet-marketing megoldásokat készítünk kis- és középvállalkozások számára:

  • többnyelvű weboldal-készítés, webshopok, portálok tervezése és kivitelezése,
  • célzott webreklám eszközök,
  • arculattervezés,
  • keresőoptimalizáció-audit, keresőoptimalizálás, linképítés,
  • Facebook-oldal kialakítás, közösségi marketing,
  • nemzetközi piackeresés és célzott promóció.
konita
konitakonita