Belépés

Nord Consult Kft.


https://www.nordconsult.hu/

A NORD CONSULT Gazdasági és Innovációs Tanácsadó Kft. alapításakor 2005-ben az alapítók  célja  egy olyan szakmai szervezet létrehozása volt, amely hídképzőként segítséget tud nyújtani a vállalkozásoknak innovációt segítő folyamataik megindításában és innovációs célú kezdeményezéseik megvalósításában, valamint a tudományt közelebb hozza, elérhetővé teszi számukra a mindennapjaikban.

A vállalkozás az alapítás óta több helyi, regionális, nemzeti és nemzetközi szintű projektet valósított meg, együttműködve az innovációs lánc minden szereplőjével. Az évek során felhalmozott tapasztalat a közös kutatási és innovációs projektektől a nagy nemzetközi gazdaságfejlesztési projektek teljes előkészítéséig és menedzseléséig terjed, beleértve a forrásszerzési és koordinációs tevékenységet.

Kialakult üzletpolitikánk, tevékenységi fókuszunk és ügyfélkörünk egyaránt.

Üzletpolitikánk:

Kiemelt ügyfeleknek kiemelt színvonalú tanácsadás nyújtása.

Meglévő ügyfeleink magas színvonalú, hatékony és személyre szabott kiszolgálása és hosszú távú bizalmon alapuló együttműködés fenntartása. Ügyfeleink körének és kompetenciáinknak mérsékelt ütemű, céltudatos bővítése a meglévő ügyfelek igényeinek való megfelelés elsődlegessége mellett.

Tevékenységünk célja:

Teljeskörű és proaktív forrásfeltárási és forrásszerzési tevékenységgel hozzájárulni Ügyfeleink versenyképességének megtartásához és erősítéséhez.

Megkülönböztető erősségeink:

  • testre szabott megoldások a megbízó egyedi igényeknek megfelelően;
  • egyedülálló nemzetközi gyakorlati tapasztalat és kapcsolatrendszer;
  • helyismeret és beágyazottság az észak-alföldi és észak-magyarországi régiók területén.

Szolgáltatásaink:

  • Projektfejlesztés
  • Projektek menedzselése
  • Monitoring